La Siesta

La Siesta na festivalu Respekt k porodu

Na letošním festivalu Respekt k Porodu, který se koná od 13. do 19. května na Výstavišti v Praze si mohou maminky s dětmi užít La Siesta Relax zónu.

O festivalu

Festival Respekt k porodu je věnován těhotenství, porodu a rodičovství a La Siesta zde nabídne návštěvníkům možnost v klidu se zhoupnout a odpočinout si v pohodlí houpacích sítí a závěsných sedaček.

Proč jsou hamaky La Siesta skvělé pro maminky s dětmi?

Houpací sítě La Siesta jsou ideální nejen pro relaxaci, ale mají i hlubší terapeutický přínos pro maminky a děti. Poskytují jedinečnou podporu těhotným ženám a novým matkám, pomáhají zmírňovat tělesné diskomforty spojené s těhotenstvím, jako jsou bolesti v oblasti pánve, beder a kloubů. Váha a svalový tonus mají v závěsném systému možnost se rovnoměrně rozložit, což přináší úlevu a pohodlí.

Kromě fyzické úlevy houpací sítě navozují i pocit bezpečí a klidu, které jsou zásadní pro psychickou pohodu matky i dítěte. Pohodlné houpání v sítích a sedačkách podporuje také meditativní stavy, které mohou pomoci překonat případné emoční stresy a traumata spojená s porodem. Navíc, lehké houpání může stimulovat průtok krve a lymfy, což pozitivně ovlivňuje jak zdraví matky, tak správný vývoj dítěte.

Relax zóna na festivalu

La Siesta na festival připravila relax zónu, kde si můžete odpočinout a vyzkoušet závěsná křesla i hamaky. Pro návštěvníky festivalu bude na festivalu připraven slevový poukaz, který mohou během festivalu využít na e-shopu La Siesta.

Proč si vybrat houpací síť La Siesta?
30 let na trhu 30 let
na trhu
Férový obchod Férový
obchod
Udržitelná výroba Udržitelná
výroba
Vysoký podíl ruční práce Vysoký podíl
ruční práce
Certifikace bezpečnosti a kvality Certifikace
bezpečnosti a kvality