La Siesta

Houpací vaky JOKI a MOKI. Aneb co nového máme pro děti

La Siesta dětem rozumí. Na vývoji dětských závěsných vaků a houpacích sítí spolupracuje s odborníky, kteří vědí, že děti pro svůj zdravý vývoj potřebují rozmanitý pohyb následovaný chvílemi, kdy mohou nerušeně snít a odpočívat.

 

 

Závěsné vaky i houpací sítě dětem poskytnou obojí - útulnou skrýš i pestrý pohyb, který posiluje tělo a vydatně zásobuje mozek důležitými impulsy. Oba produkty La Siesta stále vylepšuje, podívejte se na novinky letošní sezóny.

Nová sezóna, krásnější barvy

Letošní sezóna přináší čerstvý vítr do barevnosti závěsných vaků Joki. Všechny jsou vyrobené z plyšově měkké organické bavlny, která je šetrná k dětské pokožce a snadno se udržuje.

Jaký vak bude váš? Teple hnědý Joki Teddy (medvídek), mořsky modrý Joki Dolphy (delfín), fialkový Joki Lilly, dovádivě zelený Joki Froggy (žába) nebo zářivě oranžový Joki Foxy (liška).

Závěsné vaky Joki mají 70 cm na šířku, 150 na výšku a unesou až 80 kg. Na jejich zavěšení budete potřebovat prostor o výšce minimálně 200 cm.

Závěsné vaky s uchycením

JOKI MAXI. Ať si i větší děti užijí

Do rodiny oblíbených závěsných vaků Joki nově přibyl vzdušný outdoorový vak ze síťoviny JOKI AIR MAXI, který je o rovných 20 cm větší než ty bavlněné, a to na délku i šířku. Z tohoto venkovního hnízdečka děti hned tak nevyrostou – vydrží jim od tří až do dvanácti let.

Také starosti s údržbou vám nepřidá, je totiž vyrobený z voděodolného vlákna a snese tak všechny rozmary léta. Měkký polštářek je stejně jako u ostatních vaků vyjímatelný.

JOKI MOBY MAXI unese až 80 kg a k jeho zavěšení budete potřebovat prostor o výšce 220 cm.

Závěsné vaky na zahradu pro děti

 

MOKI – nová dětská houpací síť s měkoučkými okraji

Bezpečný přístav nebo pirátská bárka? Nebeské uvolnění nebo vzrušující dobrodružství? Houpací síť Moki bude vším, co si děti budou přát.

Její měkoučká látka z kvalitní bio-bavlny je na okrajích zesílená a vypolstrovaná, aby plavba byla pohodlná a bezpečná. Jaké barevné kombinaci dáte přednost - Moki Dolphy, Moki Lilly anebo Moki Froggy?

MOKI – nová dětská houpací síť s měkoučkými okraji

MOKI MAXI pro děti do 99 let

Také houpací síť MOKI je k mání v „XL velikosti.“ Pohodlí MOKI DOLPHY MAXI si mohou vychutnat všichni - malé i velké děti, teenageři, dospělí anebo všichni dohromady.

MOKI DOLPHY MAXI totiž unese až 160 kg, a její rozměry jsou: 160 cm na šířku a 350 cm na délku. (Moki standardní velikosti: 80 kg, 110 cm, 210 cm).

Houpací sítě pro děti

Ještě bezpečnější zavěšení

Další podstatnou novinkou tohoto roku je vylepšený závěsný systém, který je nově integrovanou součástí všech závěsných vaků i dětských houpacích sítí. (U starších dětských modelů jsou k dostání zvlášť.)

Systém je patentovaný a jeho součástí je otočný čep (SmartSwivel), který umožní, aby se vak otáčel kolem vlastní osy, aniž by se při rotaci zatěžovala látka. Balení už zahrnuje všechny potřebné šrouby a hmoždinky, takže už nic nemusíte řešit. Také výškové nastavení vaku je jednoduché, zvládnete to jednou rukou, stejně jako svěšení vaku.

O bezpečnost dětí je dokonale postaráno. Můžete tedy, jak radí autorka oblíbených dětských knih Astrid Lindgrenová, nechat děti být a držet se na blízku pro případ, že by vás potřebovaly.

 

Bezpečné uchycení houpací sítě

 

Proč se houpat?

Houpání, které intenzivně stimuluje centrum rovnováhy, patří mezi nejpřirozenější pohybové aktivity malých dětí. Jako by děti věděly, že si houpáním zvyšují inteligenci. Centrum rovnováhy totiž při houpání zásobuje vyvíjející se mozek dětí velkým množstvím impulzů a podporuje tak růst nových nervových spojů.

Houpací vaky s uchycením

 

Mrkněte se na výběr dětských houpacích sítí a závěsných křesel.

E-shop houpací sítě La Siesta

Proč si vybrat houpací síť La Siesta?
30 let na trhu 30 let
na trhu
Férový obchod Férový
obchod
Udržitelná výroba Udržitelná
výroba
Vysoký podíl ruční práce Vysoký podíl
ruční práce
Certifikace bezpečnosti a kvality Certifikace
bezpečnosti a kvality