La Siesta

Jak se Tereza s Honzou dostali do ráje

Havajské ostrovy jsou synonymem pohody a uvolněného způsobu života. Výlet do tohoto ráje, kde najdete nejkrásnější místa světa, je však pro mnohé našince finančně nedostupnou záležitostí. Ne však pro Terezu a Honzu, kteří si na svůj tříměsíční pobyt mimo jiné vydělali spoluprací s La Siestou. Jak vznikla?

Práce přes sociální sítě

„Honza Pelikán coby produktový fotograf má pravidelně v lednu a únoru okurkovou sezónu, já zase v tu dobu přemýšlela o změně práce, a tak jsme naznali, že nastal ten správný čas splnit si sen a odcestovat na Havaj.

Abychom si tříměsíční, finančně dost nákladný pobyt mohli dovolit, rozhodili jsme se dát na sociální sítě nabídku focení produktů na Havaji a získali spolupráci se značkou La Siesta,“ vysvětluje dvaceti šestiletá Tereza Randýsková.

Obrázek

Obrázek

Díky Terezině a Honzově kreativitě vznikly tyto překrásné záběry. Houpací sítě, které k havajské pohodě neodmyslitelně patří, však nesloužily jen pro pořízení produktových snímků. Honza s Terezkou v nich během svého putování po ostrovech spali, relaxovali a povídali si s kamarády.

Obrázek

„Škoda, že jsme si sítě kvůli vysokým přepravním nákladům nemohli vzít zpátky domů. Ale máme radost, že teď zpříjemňují život našim kamarádům, kteří na Havaji dlouhodobě žijí a kterým vděčíme za pohostinnost a pomoc na našich cestách po ostrovech.“

O Havaji

Havajské ostrovy ležící uprostřed Tichého oceánu, jsou považovány za nejodlehlejší místo světa. Cesta z Čech tam trvá 24 hodin. Od západního pobřeží USA je vzdálená 4 000 km.

Obrázek

Havaj je také kolébkou surfování, surfovat se tu učí děti už ve škole a na tamních plážích se konají největší světové závody. Ani Tereza s Honzou jízdě na vlnách neodolali.

Obrázek

Havajské ostrovy nabízejí všechny krásy světa, na které si jen vzpomenete – teplé moře, malebné pláže, korálové útesy, tropické pralesy, pouště, činné sopky, černá lávová pole, zasněžené vrcholy hor, ale i krajinu s lesy a pastvinami, která jsou podobná těm evropským.

Obrázek

Neuvěřitelně rozmanitá a civilizací nedotčená příroda přilákala filmaře Avataru, Jurského parku, Modré laguny, Pirátů z Karibiku a mnoha dalších.

Obrázek

Tereza s Honzou se na jedné překrásné pláži zasnoubili. Pláž se jmenuje Kalalau a je dostupná pouze prostřednictvím 18 km dlouhého a náročného treku.

Obrázek

Havaj na zahradě

Houpací sítě La Siesta vám pomohou navodit pohodovou amosféru "Aloha" i u vás doma na zahradě či terase. Stačí si vybrat tu pravou.

Obrázek


Proč si vybrat houpací síť La Siesta?
30 let na trhu 30 let
na trhu
Férový obchod Férový
obchod
Udržitelná výroba Udržitelná
výroba
Vysoký podíl ruční práce Vysoký podíl
ruční práce
Certifikace bezpečnosti a kvality Certifikace
bezpečnosti a kvality