La Siesta

La Siestí tipy na vánoční dárky

Už vás chytá panika z vybírání vánočních dárků? Chcete něco originálního a hodnotného, co obdarovanému poskytne víc než jen chvilkové potěšení? Pak jste tu správně, houpací sítě a sedačky dokáží divy – s domácí atmosférou, životní pohodou, zdravím, kreativitou ale i neposednými dětmi. Nechte se inspirovat, pro každého člena rodiny máme něco.

V termínu 10.11 . - 26.11.  máte možnost využít 15 % slevu s kódem christmas2023.

Pro rodinnou pohodu – houpací síť Modesta

Obrázek

Rodinná houpací síť houpací Modesta z měkoučké organické bavlny vás okouzlí svou prostorností a nebývalým pohodlím. Velký počet závěsných šňůr (celkem je jich 92) se postará o dokonalé rozložení váhy a navození pocitu beztíže. Relaxovat v ní můžete sami, ale nejútulněji je v ní s dětmi. Ty společné chvíle v houpací síti milují.

Vyberte si tu svoji. K mání jsou pestrobarevné odstíny i varianta v přírodních tónech z nebělené a nebarvené tkaniny. Houpací síť můžete doplnit (jako na obrázku) závěsným křeslem z Habana, v kterém se úžasně lenoší o samotě, s knihou či šálkem kávy. Více o křesle níže v tipech.

Pro lenošení vsedě i vleže – závěsné křeslo Habana

Obrázek

V houpací sedačce z hebké organické bavlny vydržíte relaxovat celé hodiny. K vašemu pocitu lehkosti přispěje i fakt, že byla vyrobena způsobem přívětivým k lidem i přírodě. Je ideální pro relax s oblíbenou knihou, drinkem i pro posezení s přáteli.

Vybírat můžete z mnoha odstínů a několika velikostí: Basic, které jsou nenáročné na prostor. Comfort - zvoucí k odpočinku vsedě i vleže a Kinksize, jenž se svým pohodlím vyrovnají houpacím sítím.

Pro neposedné děti – závěsný vak Joki

Obrázek

Nechte děti, ať se vydovádí. Krásně barevný závěsný vak Joki jim poskytne spoustu zábavy i příležitostí rozvíjet své motorické dovednosti. Oblíbí si ho také jako útulnou skrýš pro klidné spočinutí. Joki je vyroben z organické bavlny a má chytré a bezpečné uchycení, díky kterému můžete vak snadno odinstalovat.

Pro relaxaci v zahradě – houpací síť Brisa

Obrázek

Není nad to v letních dnech spočinout ve stínu stromů a nechat se ovívat osvěžujícím vánkem. Brisa bude ozdobou každé zahrady a dokonalým zdrojem latinskoamerické pohody. Nevadí jí rosa, déšť ani přímé sluneční záření, takže i starosti s údržbou můžete hodit za hlavu.

Ať už si vyberete jakoukoli barvu či velikost, Brisa vás naučí užívat si života plnými doušky.

Pro relaxaci venku na terase – závěsná sedačka Domingo

Obrázek

Vyrobena z voděodolné funkční látky bude dokonalou společnicí pro posezení na zahradě či terase. Přestože závěsná sedačka Domingo poskytuje velkorysý prostor pro relaxaci, nezabere moc místa a k jejímu zavěšení postačí jeden fixní bod.

K dostání je opět v mnoha designech a třech rozměrech: skladná Basic, pohodlná Comfort a extra prostorná Kinksize.

Pro vášnivé cestovatele – Colibri

Obrázek

Lehká a skladná síť, speciálně vyvinutá pro cestovatele. Hodí se na cesty, festivaly, studentské koleje či k vodě. Látka z padákového hedvábí se dá přeměnit i na plážovou deku, lehkou přikrývku či zástěnu proti slunci, doma poslouží jako postel k příležitostnému přespání.

Colibri je k mámí ve dvou velikostech Double a Single a mnoha odstítech, stačí si vybrat.

Pro ty, co se rádi vyhřívají na slunci – Alisio

Obrázek

Všechny lovce a hlavně lovkyně hřejivých slunečních paprsků potěší Alisio – houpací síť s rozpěrnými tyčemi, které udržují látku pěkně napnutou. Chytání bronzu v pohodlí houpací sítě si užijete na zahradě i u bazénu. Obzvláště tam uvítáte, že je vyrobená z rychleschnoucí funkční látky, kterou můžete nechat celé léto venku.

Zvolit si můžete mezi dvěma velikostmi Single o šíři 140 cm nebo o 20 cm širší síť Alisio Double.

Pro nerozhodné – dárkové poukazy

Obrázek

Pohodu, kterou přinášejí houpací sítě a sedačky La Siesta, ocení opravdu každý. Jenže vybrat tu pravou, z nepřeberného množství barev, tvarů a velikostí, není tak snadné, jak by se zdálo. Proto pro vás máme jednodušší řešení v podobě dárkových poukazů. Nechte své blízké, ať si vyberou podle svého gusta.

Pro předvánoční pohodu

Proč ale otálet a čekat až na Štědrý večer. Houpací sítě a sedačky vám zpříjemní dlouhé zimní večery a spolehlivě zaženou předvánoční stres. Každý den vám budou připomínat, že domácí pohoda se neodvíjí od množství napečeného cukroví či umytých oken, ale od poklidné a vlídné atmosféry. A tu s La Siestou navodíte lehce.

Obrázek

Obrázek

Proč si vybrat houpací síť La Siesta?
30 let na trhu 30 let
na trhu
Férový obchod Férový
obchod
Udržitelná výroba Udržitelná
výroba
Vysoký podíl ruční práce Vysoký podíl
ruční práce
Certifikace bezpečnosti a kvality Certifikace
bezpečnosti a kvality