La Siesta

Oslavte Světový den země 15 % slevou na veškerý sortiment

Oslavte společně s La Siesta Světový den země 15 % slevou na veškerý sortiment houpacích sítí, křesel a dalších závěsných systémů.

Sleva platí od 22. 4. – 28. 4. 2024

Jak slevu uplatnit?

Vyberte si hamaku nebo houpací křeslo v našem eshopu.

Slevový kód "denzeme2024" stačí vepsat do políčka "slevový kód" v košíku.

V La Siesta milujeme přírodu stejně jako vy. Připojte se k nám k oslavám Světového dne Země a užijte si 15 % slevu na celý sortiment houpacích sítí, křesel a dalších závěsných systémů.

 

Proč slavit Den Země s La Siesta?

 

V La Siesta se zavazujeme k ochraně našeho prostředí nejen slovy, ale především činy. Používáme materiály z udržitelných zdrojů a podporujeme projekty, které přispívají k ochraně přírody. Naše produkty nejsou jen o pohodlí a stylu, ale také o podpoře zdravějšího a udržitelnějšího způsobu života.

 

Co je Den Země?

 

Den Země je významným mezinárodním svátkem, který slavíme každoročně 22. dubna. Jeho cílem je upozornit na potřebu ochrany životního prostředí. Tento den byl poprvé slaven v roce 1970 ve Spojených státech a dnes se k němu připojují lidé ve více než 193 zemích po celém světě.

 

Den Země byl založen Johnem McConnellem v roce 1969 na konferenci UNESCO v San Franciscu. McConnell navrhl, aby tento den byl věnován Zemi a míru, a vybral datum 21. března, které odpovídá jarní rovnodennosti na severní polokouli. Později, v roce 1970, navrhl americký senátor Gaylord Nelson, aby se 22. dubna konala vzdělávací akce na téma životního prostředí, což nakonec vedlo k tomu, že tento den získal svůj dnešní název a datum.

 

Od roku 1971 Den Země organizuje také Organizace spojených národů a od roku 1990 je tento den slaven celosvětově. V České republice se Den Země slaví různými ekologickými akcemi, které připomínají význam udržitelnosti a péče o přírodní prostředí.

 

Užijte si nejen skvělé slevy, ale i pocit, že svým nákupem přispíváte k lepšímu zítřku. Společně můžeme udělat změnu!

Proč si vybrat houpací síť La Siesta?
30 let na trhu 30 let
na trhu
Férový obchod Férový
obchod
Udržitelná výroba Udržitelná
výroba
Vysoký podíl ruční práce Vysoký podíl
ruční práce
Certifikace bezpečnosti a kvality Certifikace
bezpečnosti a kvality